Українці можуть отримати безкоштовні продукти, ліки та засоби гігієни: кого торкнеться

Українці можуть отримати продукти, ліки та засоби гігієни

Телеграм-канал "Бердянці у Запоріжжі" повідомив, що благодійний фонд "Бердянці свій для своїх" надає допомогу мешканцям Бердянська, які знаходяться зараз у Запоріжжі. Ця допомога включає продукти харчування, гігієнічні засоби та інші необхідні речі.

За цим повідомленням, благодійний фонд запрошує ВПО з Бердянська та Бердянської громади до гуманітарного центру. Там вони можуть отримати все необхідне для полегшення життя поза домом.

Гуманітарна допомога

Серед наданих послуг є доступ до базових продуктів, дитячого харчування та памперсів, дорослих памперсів, пелюшок, вживаного одягу, косметичних та гігієнічних засобів, а також лікарських засобів. Для отримання більш детальної інформації можна зателефонувати за номером 0963202585.

Також пропонуються послуги пральні за попереднім записом. Крім того, в цьому центрі є коворкінг з безкоштовним інтернетом та принтером, а також простір для дітей. Для дітей віком від 6 років також є колекція цікавих комп'ютерних ігор.

Щоб скористатися цією пропозицією, потрібно прийти за адресою: м. Запоріжжя, вул. Незалежна Україна, 86а, з 9 до 14 години. За актуальною інформацією можна слідкувати в Telegram-каналі

Грошова допомога також буде виплачуватися українцям від благодійного фонду.