Український дім на Олімпіаді-2024 став дипломатичним майданчиком

Український дім - дипломатичний майданчик Паралімпіади-2024
Український дім - дипломатичний майданчик Паралімпіади-2024

У парку La Villette в Парижі відкрили Український дім Volia Space. Це центр культури та медіамайданчик, де проводяться різноманітні заходи, зокрема, зустрічі з українськими художниками, олімпійцями, зірками спорту та шоубізнесу, а також офіційними особами. Він користується великою популярністю у преси та громадян.

Пресаташе національної збірної команди України на Олімпійських іграх-2024 Максим Чеберяка розповів про популярність Українського дому. Туди приходять як представники ЗМІ, так і звичайні люди. Наприклад, у вихідні дні там було аншлаг - тисячі людей на день.

"Український дім має дуже велику популярність. Туди приходять як представники ЗМІ, так і звичайні люди. Наприклад, у вихідні був просто аншлаг - тисячі людей на день", - сказав Чеберяка.

Відвідувачі цікавляться експозицією, представленою в Українському домі. Там є експонати, такі як розбиті трибуни та саморобна штанга, з якою тренувалися атлети під час окупації в Херсонській області. Також Український дім відвідують багато зірок, таких як Олександр Усик, Джамала, французькі політики, мер Парижа, міністр спорту Франції та представники національних олімпійських комітетів та президенти. Це важливо для України.

Український дім на Олімпійських іграх став майданчиком для демонстрації того, що відбувається в країні під час війни, а також для показу потреби країни в підтримці. Ми вдячні нашим партнерам за необхідну підтримку", - підсумував Максим Чеберяка.

Читайте також