Укрзалізниця запускає «романтичний експрес» до Дня закоханих у Києві та Львові

Укрзалізниця вдруге запускає "Потяг до тебе" з нагоди Дня закоханих

Укрзалізниця запускає вдруге акцію "Потяг до тебе" з нагоди Дня закоханих. У цьому році потяги будуть курсувати не тільки у Києві, але й у Львові, повідомила пресслужба АО "Укрзалізниця".

Зазначається, що поїзди будуть курсувати 14, 16 та 18 лютого, а експрес повернеться в оновленому вигляді.

У "Укрзалізниці" підкреслюють, що половину місць у поїздах було надано безкоштовно пораненим військовослужбовцям, щоб вони могли провести час зі своїми половинками та створити нові спогади.

"На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка", - розповідають в УЗ.

Рейси між Києвом і Львовом триватимуть близько 2 годин, відправлення буде здійснюватись з Центрального вокзалу. Квитки на ці рейси матимуть різну вартість залежно від дня тижня, починаючи від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві.

Також на пасажирів-військовослужбовців буде чекати "поетичний сюрприз" від Сергія Жадана.

Крім того, "Укрзалізниця" підписала контракт на новий залізничний рейс до Праги. Поїзд буде курсувати за маршрутом Україна - Польща - Чехія, а час у дорозі становитиме 13 годин 30 хвилин, включаючи паспортний контроль на словацькому кордоні.