Уночі окупанти вдарили по Костянтинівці на Донеччині (фото)

Росіяни обстріляли Костянтинівку: один поранений і руйнування

У ніч з 24 на 25 лютого росіяни атакували місто Костянтинівка у Донецькій області. Один цивільний чоловік був поранений, а будівлі залізничного вокзалу та храму отримали пошкодження. Про це повідомили глава обласної військової адміністрації Вадим Філашкін та місцева поліція.

За даними поліції, після півночі росіяни приступили до масового обстрілу міста. Різна інформація говорить про використання ракет С-300. Окрім пораненого, пошкодження отримали будівля залізничного вокзалу, храм, приватні та багатоквартирні будинки, магазини, торговельні павільйони, школа, дитячий садок, адміністративна будівля, пошта та кіоск.

Росіяни приступили до масового обстрілу міста. Використані ракети С-300.

Загалом за ніч у Донецькій області зафіксували більше 60 випадків руйнувань.

Сім обстрілів за добу: постраждали будинки і газопровід

Протягом 24 лютого росіяни сім разів обстрілювали населені пункти Донецької області. Атаки були спрямовані на Костянтинівку, Кліщіївку, Нетайлове, Новоселівку Першу, Свято-Покровське та Уманське. В результаті пошкодження отримали три житлові будинки, школа, цивільні автомобілі та газопровід.

Як відомо, раніше ворог атакував Україну за допомогою дронів та ракет. Одна з атак була спрямована на центральні регіони з подальшим розширенням на Захід.

Загострення конфлікту: обстріл у Хмельницькій області

Раніше, вранці 25 лютого, було зафіксовано вибухи біля Хмельницького. Повітряні сили повідомили про групу "Шахедів", яка була на підході до Хмельницького і була піддана атакам.

Також вранці 25 лютого працювали сили протиповітряної оборони в Київській області.