В Україні відкрили нову реєстрацію на гуманітарну допомогу: хто отримає продуктові набори

В Україні відкрили нову реєстрацію на гуманітарну допомогу: хто отримає продуктові набори

В Україні відкривається нова реєстрація на гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів

Українці можуть зареєструватись на нову гуманітарну допомогу, отримавши безкоштовні продуктові набори. Про це повідомляє "Церква Порятунку Допомога" у Телеграм-каналі.

Євангельська церква "Спасіння" надає гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам з Полтави та області. Зустрічі з отриманням допомоги відбуватимуться з 9 квітня. Зверніть увагу, ця допомога доступна лише для ВПО, які раніше не отримували її. Під час зустрічей учасники матимуть змогу поспілкуватись за чашкою чаю з печивом. Після цього вони зможуть отримати продуктову допомогу.

Реєстрація відкрита для кожного члена сім'ї, якщо вони мають довідку ВПО і зможуть бути присутніми на зустрічах. Враховуйте, що допомогу можна отримати лише при повній присутності.

Умови отримання допомоги

  • Зустрічі будуть відбуватися раз на тиждень. Випадок вашої відсутності без попередження призведе до виключення зі списку отримання допомоги.
  • Пропуск зустрічей 2 рази без поважних причин призведе до скасування вашої участі.
  • Обов'язкова регулярна присутність щотижня вимагається.
  • Запізнення на 15 хвилин або більше не дозволяє вам брати участь у зустрічі.

Для реєстрації використовуйте форму. Адреса церкви: м. Полтава, пр. Миру 24. Списки зареєстрованих та розклад зустрічей будуть публікуватися в Телеграм-каналі Salvation_church_help.

Більше інформації про оформлення допомоги від ООН можна дізнатися в цій статті.

Читайте також: