Вбивство Фаріон: «Свобода» дасть $10 тис. за інформацію про вбивцю мовознавиці

Фото мовознавиці, на якій зафіксовано злочин
Фото мовознавиці, на якій зафіксовано злочин

Політична партія "Свобода" пропонує винагороду в розмірі $10 тис. за будь-яку інформацію, що допоможе слідству знайти вбивцю народного депутата VII скликання, мовознавиці Ірини Фаріон. Про це повідомила пресслужба партії.

"Свобода" звертається до всіх, хто володіє інформацією про вбивство Ірини Фаріон, з проханням звернутись до поліції. Вони обіцяють фінансову винагороду для того, хто надасть дані, що допоможуть знайти вбивцю чи встановити його місцеперебування.

Представниця американського осередку партії, Наталія Ющук, уточнила, що кошти надає осередок ВО "Свобода" у США.

Зазначимо, що розшуком оголошено чоловіка, який має причетність до вбивства Ірини Фаріон. Його опис: вік близько 20 років, зріст 170-180 см, худорлява статура.

Сьогодні у Львові проходить прощання з народною депутаткою VII скликання, мовознавицею Іриною Фаріон. "Главком" веде трансляцію цього події. Кореспондент повідомив про те, що до процесії прибула швидка допомога через погіршення стану людей через спеку.

19 липня Ірина Фаріон померла в лікарні після замаху на неї. Замах стався в Львові, коли невідома особа вистрілила у мовознавицю на вулиці Масарика. Сусіди Фаріон дали опис її вбивці.

Читайте також