Вбивство українського баскетболіста в Німеччині. Поліція розповіла нові подробиці

15-річний нападник напав на українських спортсменів у Німеччині

Німецька поліція розповіла про нові деталі нападу 15-річного хлопця, який серйозно поранив українського баскетболіста Володимира Єрмакова та його друга. За даними поліції, нападник наніс щонайменше дев'ять ножових ударів українцям в груди та живіт. Через цей напад ще один український спортсмен перебуває у важкому стані у лікарні. Нападник був безжальним і байдужим до життя інших людей.

Крім українців, хлопець також напав на ще двох підлітків - дівчинку з Лівану та школяра з Сирії, які намагалися зупинити нападника. Вони отримали поранення, але їхнє життя не загрожує небезпека. Варто зазначити, що нападник мав попередню злочинну діяльність і був відомий поліції.

«Це незрозумілий вчинок, абсолютно безглуздий. Нападник навмисно шукав конфронтації з набагато старшими, вищими і більш спортивними українцями, а потім негайно і безжально застосував ніж», - заявив представник поліції.

В результаті нападу українського баскетболіста було вбито. Міністерство закордонних справ України взяло розслідування цього вбивства на особливий контроль. Поки що розслідуються обставини цього злочину і винних будуть покарані за свої дії.