Ведучий підтвердив роман екс-"ВІА Гри" з помічником Зеленського

Українська співачка, ексучасниця гурту "ВІА Гра" Міша Романова перебуває у стосунках з сином кінопродюсера Алексом Роднянським.

Він супроводжував Романову на інтерв'ю, про що розповів ведучий та шоумен Слава Дьомін у програмі "СлаваПРО".

Не так давно ведучий брав інтерв'ю в артистки, на яке вона прийшла разом з Роднянським. За словами Дьоміна, Алекс поводився дуже скромно. Тому ведучий не одразу зрозумів, що це бойфренд співачки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Потім ми познайомилися ближче і можна сказати, що Саша справив дуже приємне враження. А ще мені дуже сподобалося, як пара дивилася одне на одного і видно, що це таке справжнє кохання", сказав Дьомін.

Олександр Роднянський-молодший син режисера, колишнього власника телеканалу "1+1" Олександра Роднянського. За фахом економіст. 2019 року став головним економічним радником президента Володимира Зеленського.

Алекс був одружений на російській акторці Яніні Студіліній. У експодружжя є донька Анна, яка з'явилася на світ 2016 року. Причиною розриву пари, зокрема, стала повномасштабна війна Росії проти України.

У жовтні минулого року Міша Романова повідомила, що більше не самотня. Ім'я свого бойфренда вона не розкрила. Лише зізналася, що познайомилася з ним в інтернеті. Згодом у мережі з'явилася інформація, що Романова зустрічається з Роднянським.