Вибухи у Криму: росіяни визнали атаку на авіабазу «Гвардійське»

Вибухи у Криму: росіяни атакують авіабазу
Вибухи у Криму: росіяни атакують авіабазу

Росіяни заявили про ракетну атаку на авіабазу в Криму

Росіяни повідомили про ракетну атаку на авіабазу "Гвардійське" в Криму, в результаті якої поранено трьох військовослужбовців. Про це повідомляє Telegram-канал Astra.

Авіабаза "Гвардійське" атакована ракетами в Криму. 3 військовослужбовців поранено.

За даними, дві невстановлені ракети впали на території авіабази "Гвардійське" в районі 16:00 1 березня. Обидві ракети вибухнули, пошкоджена руліжна дорога аеродрому, а також поранено трьох військовослужбовців.

На авіабазі "Гвардійське" базується 37-й змішаний авіаційний полк військово-повітряних сил РФ, склад якого включає дві ескадрилії Су-24М та Су-25СМ.

Це не перший випадок, коли в авіабазі "Гвардійське" стаються вибухи. Раніше, 16 серпня 2022 року та 29 березня 2023 року, також сталися вибухи, про які окупанти заявили, що це спрацювання ППО. Також, 2 серпня 2023 року зафіксовано ще два вибухи.

Оголошено повітряну тривогу в Севастополі 1 березня, під час якої почулися вибухи. В районі Севастополя сталося п'ять вибухів, а над Севастопольською бухтою виднілася димова завіса.

Також отримано інформацію про стрілянину російської ППО поблизу села Воробево Сакського району та неподалік Євпаторії. Очевидці також повідомили про проліт по військовій базі у Гвардійському Сімферопольського району.

Читайте також