Від оборони до відновлення: про що Зеленський говорив із губернаторами США

Зеленський та губернатори США спілкуються
Зеленський та губернатори США спілкуються

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з губернаторами американських штатів, де обговорювалися можливості розширення співробітництва між Україною та США. Про це повідомив сам глава держави на своїй сторінці у Facebook.

Під час зустрічі президент зазначив, що була проведена "важлива розмова про зміцнення зв'язків між Україною та Америкою, а також про співпрацю між нашими громадами у двох країнах". Зеленський відзначив, що американські губернатори проявили значний інтерес до ситуації в Україні та обговорювали питання забезпечення безпеки українських громадян.

Глава держави висловив свою вдячність США за готовність надавати підтримку Україні та висвітлив перспективи співпраці в галузі оборонних компаній та участі американської сторони у відновленні України. Володимир Зеленський закінчив своє повідомлення заявою про впевненість у позитивних результатів такої співпраці та її внеску в укріплення наших країн.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський також прокоментував резолюцію Генеральної Асамблеї ООН стосовно ядерної безпеки та Житомирської атомної електростанції.

Читайте також