Ворог атакує «Шахедами»: в Одесі та на Миколаївщині пролунали вибухи

Вибухи пролунали в Одесі та на Миколаївщині

Увечері 6 березня в Одесі та на Миколаївщині сталися вибухи, про що повідомили кореспонденти «Суспільного» та начальник Снігурівської міської військової адміністрації.

За інформацією, окупанти вчинили напад безпілотниками на Україну, а повітряні сили заздалегідь попередили про наявність групи «шахедів», що націлені на Миколаївщину та Одесу.

Близько 23:15 вибухи пролунали в Снігурівці на Миколаївщині.

«У Снігурівці чути вибухи. Прошу мешканців міста триматись подалі від вікон, залишатись у безпечному місці до кінця відбою тривоги та дотримуватись правила двох стін», – повідомив начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

Також, близько 23:30 вибухи прогриміли в Одесі, а потім їх було почути в Одеському районі.

Нагадаємо, що 6 березня було скоєно ракетний удар росіян на Одесу. Цей ракетний удар призвів до загибелі п'ятеро людей та поранення декількох інших осіб. Удар стався по портовій інфраструктурі.

За відомостями, окупанти влаштували ракетний обстріл під час зустрічі президента України Володимира Зеленського та прем'єра Греції Кіріакоса Міцотакіса. Ракета влучила приблизно за 300-400 метрів від місця, де знаходилися лідери.