Сили оборони ведуть контрударні дії на Харківщині та стримують ворога на Донеччині, - Зеленський

Сили оборони ведуть контрударні дії на Харківщині та стримують ворога на Донеччині, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся з особливою увагою до ситуації на фронті, зосередившись на районах з найбільшими ризиками російських наступальних дій.

За словами Президента, на Харківщині українські війська активно проводять контрудари в прикордонних селах, захищаючи українську територію. На Донеччині, зокрема на Покровському напрямку, ситуація залишається складною, з понад 30 бойовими зіткненнями щодобово.

"Зривати російські наступальні задуми – це зараз завдання номер один", – зазначив Президент, подякувавши бригадам за сміливий захист позицій, відбиття штурмів та знищення окупантів.

Зеленський висловив велику вдячність воїнам 47-ї окремої механізованої бригади, які успішно ведуть битву на Покровському напрямку, та 1-му батальйону 110-ї окремої механізованої бригади за збиття російського Су-25.

Президент акцентував увагу на зміцненні позицій на Харківщині та ефективній роботі артилерії з додатковим коментарем: "Окупант повинен відчути, що ніде в Україні для нього не буде легко. Всюди наші Сили оборони України повинні давати максимальний результат в усуненні ворога".

Читайте також: