Зеленський назвав найбільше розчарування під час повномасштабної війни

Несвоєчасне постачання зброї для України є розчаруванням - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив своє розчарування у зв'язку з незадовільним постачанням зброї від західних партнерів для захисту країни від російських оккупантів. Він зазначив, що ця ситуація призводить до можливості захисту та затягування війни. Зеленський висловив занепокоєння через зростання числа жертв серед військових та цивільних осіб на окупованих територіях.

"Розчарований. Тому що це втрата часу і людей. Це найбільше моє розчарування", - заявив президент.

Зеленський також підкреслив, що тривалість війни призводить до вивезення дітей з країни і висловив занепокоєння через коливання певних країн щодо надання допомоги Україні. Він відзначив, що час не грає на користь та втрачати його неможливо.

"Ти дуже чекаєш на якусь зброю, на якусь броньовану техніку, а коли вона приходить, то люди воюють уже дронами. Ти дуже довго чекаєш на далекобійну зброю, і коли вона приходить, люди вже воюють іншими засобами, іншими ракетами. Інша війна. Тому мені здається, що час не можна втрачати", - підкреслив Зеленський.

Президент також подякував за допомогу партнерам і підкреслив важливість своєчасного постачання зброї, оскільки війна з Росією охоплює технологічне поле бойових дій.

Нагадаємо, що це було перше оголошення Володимира Зеленського щодо кількості загиблих українських захисників від початку війни з Росією.