Зеленський перевірив будівництво фортифікаційних споруд на Чернігівщині

Зеленський відвідав Чернігівщину

Президент Володимир Зеленський зробив візит на Чернігівщину і поділився своїми враженнями.

"Наш захист тут, наші воїни. Дякую всім, хто задіяний у регіоні в будівництві фортифікацій: Чернігівщина працює згідно з графіком. Заслухав доповіді військового та безпекового керівництва області – питання оборони, знищення російських ДРГ, протидії обстрілам. У всіх прикордонних районах проблематика однакова. Постійні російські знущання – обстріли, терор.

На 15 тисяч мешканців прикордонних громад Чернігівщини, які постійно залишаються під обстрілами з боку Росії, терористи випустили 15 тисяч снарядів за минулий рік. Вони не жаліють жодного. Спроби дістати кожну людину – це спроба зруйнувати їхнє життя. Кожен, хто захищає населення, всі наші громади, всю Україну, а також кожна людина, що допомагає Україні, - справжній герой", - розповів він.

Президент провів координаційну нараду щодо Чернігова та області:

"У нас багато соціальних питань, питань щодо відновлення. Ми прискоримо процес розмінування аграрної землі - це дуже важливо для регіону, аби позбутися залишків російських снарядів. Ці снаряди та міни залишилися ще з часів окупації. У наших урядовців є потрібні ресурси, щоб підтримати економічне життя Чернігівщини".