Зеленський сказав, яка зброя потрібна Україні

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україні необхідна потужна зброя, ракети великої дальності та артилерія для протидії агресії Росії. Він наголосив на тому, що Володимир Путін ніколи не зупиниться і хоче розширити свою владу на Східну Європу. Україні було б дуже корисно мати дальнобійні ракети ATACMS з дальністю до 300 кілометрів. Президент висловив свою думку в інтерв'ю американському журналісту Брету Байєру, яке було транслюване на телеканалі Fox News.

Президент Зеленський наголосив на необхідності потужної зброї для України в контексті російської агресії. Він заявив, що Україні потрібна зброя великої дальності, зокрема ракети ATACMS. Президент наголосив на тому, що Путін не зупиниться і хоче розширити свою владу на Східну Європу. За його словами, ракети з дальністю до 300 кілометрів були б дуже корисні для України. Він також зазначив, що обговорював цю проблему з конгресменами та президентом Байденом.

Президент Зеленський дав це інтерв'ю неподалік лінії фронту. Це є важливим заявленням з його боку у контексті російської агресії та потреби України у захисті.

Дивіться також: