Зіпсували посилку: як клієнтам Нової пошти отримати компенсацію

У Новій пошті розповіли про компенсацію за пошкоджену посилку

У Новій пошті розповіли, що робити, якщо ваша посилка була пошкоджена під час транспортування. Про це компанія повідомила у відповідь на скарги у Фейсбуку.

Компанія рекомендує клієнтам складати претензію на відшкодування у разі пошкодження посилки під час транспортування. Нова пошта запевняє, що вони обов'язково компенсують такі пошкодження.

"Ага, просто молодці, відправив чашу з мультиварки, і ось результат, надходить повідомлення від одержувача: Доброго дня, отримали вашу чашу, вона трохи погнута, така і була, або це сталося в дорозі", - написав один із клієнтів

Компанія рекомендує клієнтам складати претензії на відшкодування у найближчому відділенні Нової пошти або через трекінг на сайті. Рекомендований бланк претензії доступний на їхньому сайті.

Зазначимо, що для полегшення процедури отримання компенсації Нова пошта рекомендує дотримуватись наступних рекомендацій: - одночасно при отриманні перевіряйте стан відправлення у присутності представника компанії; - за наявності претензій до стану відправлення складіть акт приймання-передачі та претензію; - забезпечте надійне пакування відправки. За потреби зверніться до фахівців компанії; - під час оформлення ЕН вказуйте реальну вартість відправки.

Нагадаємо, Нова пошта запустила безкоштовну доставку використаних шин для ЗСУ.