Знищено тепловоз та пошкоджено залізницю: у ССО повідомили про вдалу операцію у Мелітополі

Тепловоз зруйновано, залізницю пошкоджено
Тепловоз зруйновано, залізницю пошкоджено

13 жовтня Сили спеціальних операцій Збройних сил України провели успішну операцію в Мелітополі, який тимчасово захоплений окупантами. Ця диверсія призвела до відрізання постачання боєприпасів і пального до окупантів на Запорізькому напрямку. Таку інформацію повідомили у Telegram-каналі ССО.

О 07:30 відбувся вибух, в результаті якого пошкоджена залізнична колія та вантажний потяг, який перевозив боєприпаси та паливо для армії РФ. Повідомлення також зазначає, що наразі з'ясовується інформація про втрати ворога.

Центр національного спротиву також підтвердив успішну диверсію. Вони розповідають, що поїзд, який щодня прямував із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного, перевозив боєприпаси та паливо. Зараз на вантажувальних майданчиках виявлено пошкоджену техніку та награбовану залізну руду, зерно й інше майно.

В результаті вибуху пошкоджено 150 метрів залізниці та тепловоз. Наразі окупанти оточили місце вибуху та намагаються приховати факт диверсії, а також марно шукають партизанів. Водночас партизани вже в безпеці та вони обіцяють здійснити ще більше вибухів у найближчому майбутньому, повідомили у ЦНС.

Це вже десята успішна диверсія на залізниці за 2023 рік, виконана партизанами Запорізької області, нагадали у ЦНС.

Нещодавно Служба безпеки України спільно з українськими військовими завдали удару по секретній базі російських загарбників в Мелітополі. Виявлено, що окупанти організували свій штаб на місцевому моторному заводі. Цю інформацію передали військовим, і вони разом відпрацювали по цілі.

Читайте також