ЗСУ розширюють плацдарм на лівобережжі Херсонщини

Збройні сили України розширюють плацдарм на лівому березі Дніпра на Херсонщині

Збройні сили України продовжують зміцнювати свої позиції та розширюють плацдарм на лівому березі Дніпра на Херсонщині, повідомляють Сили оборони півдня України. Ворожі сили протягом останньої доби не проводили штурмових дій, але продовжують обстрілювати з артилерії та мінометів, зокрема, в районі Кринок.

«Наші воїни утримують позиції, здійснюють заходи з укріплення та розширення плацдарму на лівобережжі Дніпра», – ідеться у повідомленні.

На півдні України триває контрбатарейна боротьба та бойовий протистій противника.

«Окупанти проводять аеророзвідку, використовують значну кількість ударних дронів різних типів, а також вперше за десять днів вони вирішили пролетіти над Херсоном і скинути керовану авіабомбу. Цей удар спричинив пошкодження будівлі багатоповерхівки, внаслідок чого постраждала семирічна дитина», – додали в ЗСУ.

Нагадаємо, що під Авдіївкою українські військові убивають одразу дев'ять російських штурмовиків.

Як повідомлялося раніше, на Авдіївському напрямку, напрямку Часового Яру та Тернів щодня тривають тяжкі бої. За словами командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка, російські терористи зараз роблять все можливе, щоб максимально окупувати території до виборів президента в Росії. Згідно з перехопленими розмовами, на штурми ворог кидає навіть тих, хто без підготовки прийшов на фронт тиждень-два тому.

Читайте також:

  • Путін наступає. Чи покаже Україна «зуби»?
  • Дніпропетровщина готується до оборони, замовила тисячі «зубів дракона»