Аналітики дослідили, як зростає підтримка Путіна під час воєн та терактів

Зростання підтримки Путіна під час конфліктів
Зростання підтримки Путіна під час конфліктів

Рейтинг Путіна зростає під час воєн та терактів

UA War Infographics зробили висновок, що рейтинг Путіна зростає під час воєн та терактів на основі опитувань "Левада-центру" та результатів "виборів" диктатора.

На інфографіці видно, що будь-який "силовий сценарій" в Росії зміцнює підтримку очільника Кремля.

У 2018 році підтримку Путіна мали 66% росіян, а після початку повномасштабного вторгнення рівень підтримки зріс до 81%, а в 2024 році становить 86%.

Таким чином, більша кількість жертв терактів не залежно від того, хто їх організував (ФСБ чи ІДІЛ), спричиняє зростання підтримки російського диктатора.

Вечером 22 березня в концертному залі "Крокус Сіті Хол" під Москвою сталася стрілянина. Люди у військовій формі відкрили вогонь з автоматичними зброями. Відеозаписи з події показують, що там було, як мінімум, п'ятеро нападників. Згодом зал загорівся і над ним видно було клуби чорного диму. Свідки також повідомляли про вибух.

ФСБ Росії затримала 11 осіб, зокрема чотирьох терористів, які нібито брали участь у організації теракту у "Крокус Сіті Хол". Раніше російські ЗМІ повідомляли, що у вчиненні теракту підозрюються шестеро таджиків. Міністерство закордонних справ Таджикистану вже зреагувало на ці звинувачення.

До речі, ФСБ стверджувала, що підозрювані у скоєнні теракту в "Крокус Сіті Хол" намагалися втекти до України. Українська розвідка заперечує цю інформацію.

Читайте також:

  • Стрілянина у "Крокусі". Христо Грозєв висунув свою версію
  • Хто стоїть за терактом у підмосковному "Крокусі"? Версія світової преси
  • Теракт у Росії. Хто замовник та які будуть наслідки?

Читайте також