Ярош назвав чотири найголовніші переваги армії РФ

Ярош назвав чотири найголовніші переваги армії РФ

Російська армія має кілька переваг - Ярош

Командувач Української добровольчої армії, екслідер "Правого сектора" Дмитро Ярош назвав чотири основні переваги російської армії. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, Ярош зазначив, що росіяни мають перевагу в повітрі - КАБи, ракети, дрони середньої та дальньої дистанції, а також великий людський ресурс. Проте, він зауважив, що якби у Кремля був необмежений резерв людей, РФ не використовувала б найманців з інших країн.

Також серед переваг російської армії - боєприпаси та фортифікація.

Якщо наша українська легітимна влада, наше військово-політичне керівництво, зможе за рахунок тотальної мобілізації всіх ресурсів Держави, технологічних новацій та допомоги союзників і партнерів досягнути паритету або переваги по цих напрямах, у нас і надалі залишиться шанс на перемогу

Також Ярош закликав українців до єдності у всьому - у думках і діях, на передовій та в тилу, в Україні та за її межами.

Нагадаємо, що, за оцінками аналітиків ISW, заранні наступальні операції росіян перешкодили успіх російської армії на півночі Харківської області.

Російські окупанти відступили з невизначених позицій поблизу Липців на Харківщині, але продовжують атакувати біля Вовчанська.

Сьогодні президент Володимир Зеленський заявив, що Росія збирає ще одне угруповання військ біля кордону України. Країна-агресор готуєся до наступу 90 кілометрів на північний захід від Харкова.

Читайте також:

  • Карта бойових дій в Україні станом на 26 травня 2024 року
  • Наступ РФ на Харківщину. Які результати за 15 днів?
  • Битва за Харківщину. Командир легендарної 92-ї окремої штурмової бригади - про поточну ситуацію

Читайте також: