Росія скинула авіабомбу на Селидове, пошкоджені будинки та будівля ДСНС

Пошкоджені будинки і будівля ДСНС
Пошкоджені будинки і будівля ДСНС

Російські війська знову атакували Селидове

26 червня рано вранці російські війська знову атакували селище Селидове в Донецькій області. Атака була здійснена за допомогою авіабомби ФАБ-500, яку скинули на населений пункт. Про це повідомила Селидівська військова адміністрація. Зазначено, що російські війська продовжують обстріли Селидівської громади щоденно.

«Російські війська не припиняють щоденні обстріли Селидівської громади. 26.06.2024 приблизно о 04-10 російські війська скинули на м. Селидове авіабомбу ФАБ-500», - повідомили у військовій адміністрації міста.

Внаслідок атаки була пошкоджена адміністративна будівля підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також 43 житлові будинки та один автомобіль. На щастя, інформація про постраждалих та загиблих відсутня.

Також нагадуємо, що власті планують провести евакуацію з міста Торецьк Донецької області через постійні обстріли російських військ. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. Крім того, сім'ям із вразливих категорій, які мають евакуюватися з прифронтових громад Харківської та Сумської областей, буде виплачено одноразову допомогу.

Також додамо, що дві територіальні громади на Сумщині вже прийняли рішення про примусову евакуацію дітей з 52 населених пунктів Сумської області.

Нагадаємо, що окремі райони Донецької області, зокрема село Шуми у Бахмутському районі, також були окуповані російськими загарбниками.

Читайте також