«Форум російської опозиції» у Львові: розвідка пояснила, чому Буданов підтримав захід

«Форум російської опозиції» у Львові: розвідка пояснила, чому Буданов підтримав захід

Українська розвідка підтримує Форум російської опозиції у Львові

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов висловив підтримку проведенню Форуму російської опозиції у Львові, так як він вважає, що ці заходи наближають кінець режиму Путіна. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

За даними розвідки, 23 травня у Львові відбувся Форум російської опозиції, в роботі якого взяли участь представники політичної та озброєної опозиції до путінського режиму, включаючи делегатів від добровольчих підрозділів, що воюють на боці України.

Начальник Головного управління Міноборони Кирило Буданов підтримав проведення подібного заходу як засіб боротьби проти кремлівської диктатури, що допомагає Україні перемогти державу-агресора.

Розвідка підкреслила, що подібні акції допомагають наблизити кінець режиму Путіна та сприяють консолідації сил, які працюють на знищення диктатури в Росії та перемогу над Кремлем у війні з Україною.

Форум російської опозиції у Львові: "Львівська резолюція"

22-23 травня у Львові відбувся Форум російської опозиції на підтримку України, про який місцева влада не була поінформована. Інформацію про проведення форуму виклав на своїй сторінці в Facebook ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, якого пов'язують з легіоном "Свобода Росії".

За результатами форуму була прийнята "Львівська резолюція". В ній йдеться про підтримку російською опозицією "формули миру", запропонованої Володимиром Зеленським, про необхідність зміни політичного режиму в Росії, завершення війни, повернення окупованих територій Україні та звільнення військовополонених.

Політолог Андрій Смолій повідомив, що радник Офісу президента Михайло Подоляк брав участь у форумі.

Читайте також: