Капризи червня: погода в Україні різко зміниться на вихідних

Капризи червня: погода в Україні різко зміниться на вихідних

У вихідні, 22 та 23 червня, погода в Україні буде змінюватися зі спеки у суботу до дощів у неділю. Інформацію про це надає Укргідрометцентр.

Прогноз погоди на 22 червня

У суботу, 22 червня, більша частина України буде без опадів, за винятком західних областей. Тут у другій половині дня очікуються короткочасні дощі, грози, зливи з градом і сильним вітром. Вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с, а на сході, північному сході та в Приазов'ї - північно-західний.

Вночі температура повітря буде від +11 до +13, а вдень вона підніметься до +25 на півночі та до +32+34 на Закарпатті та Прикарпатті. У Києві очікується суха погода з температурою +15+17 вночі та +27+29 вдень.

Прогноз погоди на 23 червня

У неділю, 23 червня, очікується зміна погоди. Багато областей, включаючи західні, центральні та східні регіони, будуть мати короткочасні дощі з грозами. Нічні температури триматимуться в межах +16+19, а в деяких місцях буде підвищення до +21. Самою прохолодною ніччю буде на Луганщині з температурою +15+17.

Вдень температура залишиться високою, до +33 на півдні та південному сході країни. У Києві також очікуються короткочасні дощі як вдень, так і вночі, з температурою +18+20 вночі та +26+28 вдень.

Нагадаємо, раніше синоптик розповіла про погоду, яку очікуватимуть українці влітку.

Читайте також: