Модні вії 2024: тренди в нарощуванні вій

2024 рік тільки почався, але вже дивує своїми модними тенденціями. Мова не тільки про моду загалом, а й про тренди на брови, вії і навіть нігті. Саме вії 2024 будуть величезним і важливим акцентом для всього образу. 

Всі модні вії 2024 матимуть одну тенденцію "яскравість і помітність". У моду увійдуть і дуже яскраві вії, і ті самі ненависні в 90-х павучки. Модні брови у 2024 одразу впадати в очі. Яскраві та великі, обмінні та штучні, всі вони створять унікальний зовнішній вигляд модників. 

Що з собою приніс 2024: як циклічна мода знову змела старі тренди 

Рік 2024 тільки почався, але вже встиг здивувати. У моді виділився головний тренд. Точніше 2024 взяв найкраще минулих років і додав яскравих деталей. Саме такий "салат" і буде філігранно з'єднувати те, що здавалося з'єднати не можна. 

вії 2024

На модних показах навіть у минулих сезонах продовжували переважати легкі нотки 90-х. Поки що у 2024 таке ретро залишиться актуальним. У трендах у 2024 році буде екстравагантність і незвичайні макіяжі. Вони будуть і яскравими, і в міру унікальними. Загалом цього року вітатимуть сміливих експериментаторів, особливо у стилі та макіяжі. Стильні деталі, як-от нарощені вії та ламінування, поки залишаться в моді. Такий тренд на нарощування дає свою простоту, а тому жінки, які підкорюють світ чоловіків, від такої простоти та економії часу поки що не готові відмовитися. 

Що стосується нових трендів, то вони увірвуться в модні луки, як зазвичай, вносячи спочатку сум'яття, а потім завойовуючи серця модників. 

Твіггі 

Один зі спогадів аж 60-х років, стане одним із найнесподіваніших трендів 2024 року. Вії Твіггі були неймовірно популярні. Тепер вони повернулися на подіум, і почнуть переважати в макіяжах у соціальних мережах. 

За своєю суттю, Твіггі - це ті самі ненависні павучки. Їх встигли зненавидіти наприкінці 90-х, а вже у 2024 їх знову шалено полюблять. 

Більше за всіх поверненню такої моди будуть раді дівчата з ляльковою зовнішністю і власниці baby face. Вони тільки підкреслять і без того миловидне обличчя. 

Щоб максимально підкреслити Твіггі, точно знадобляться накладні вії. Ідеальним варіантом будуть вії пучками. Щіточки для туші (ті самі забуті інструменти 60-х) також з легкістю створять необхідну структуру. 

Ще більше павуків 

Окрім Твіггі популярними будуть справжні павучки. Такі вії здаються величезними, на них можна розгледіти велику кількість туші. 

Такі вії стали вірусними ще з кінця минулого року. Домогтися такого ефекту теж не складе труднощів. Досить нанести кілька шарів туші. У цьому випадку занадто багато туші бути не може.

модні вії 2024

У створенні модних павучків також допоможуть накладні вії. Загалом пучки, які давно припадають пилом у кутку, будуть дуже трендовими у 2024. 

Павукові лапки нехай і будуть популярні, але використовувати цей тренд надто часто не варто. Адже на фото павукові лапки мають естетичний і фігурний вигляд, а ось у реальному житті такий макіяж здаватиметься неакуратним і "брудним". 

Продовжуємо ламінувати вії 

Ламінування вій не втратить свою актуальність. Так, у моді будуть яскраві та об'ємні вії, але натуральність - головний тренд 2023 року, також складе велику конкуренцію. Ламінування вій залишиться популярною процедурою. До неї поступово прийдуть і ті модниці, які люблять накладні вії. 

Ламінування також залишиться універсальним варіантом для багатьох дівчат, які не мають ні часу, ні сил приводити вії до ладу щоранку. 

Погляд ангела 

Ще один тренд, який веде в бік жіночої витонченості та невинної краси. Такі вії вже підкорили дівчат минулого року. Тренд на них залишиться і в 2024. 

Йдеться про нарощені або накладні вії, які мають своєрідний перехід по довжині. Тобто в зовнішніх куточках очей будуть довші вії. На відміну від котячих очей, тренду, що передував "погляду янгола", у цьому випадку перехід буде м'якший і ніжніший.

Яскраві вії: не боїмося експериментувати 

Увесь 2024 рік будуть модними довгі та короткі вії, свої чи штучні, натурального кольору чи яскравий акцент. 

Саме яскраві вії можуть зробити стиль дівчини максимально стильним. Кольорові вії будуть найсильнішим трендом 2024 року. 

Такі кольорові вії підійдуть і дівчатам, які люблять яскравий макіяж, і тим, хто готовий на експерименти та зміну стилю у 2024. 

Що стосується кольору, то вибір величезний. Трендовими загалом кольорами буде синій, зелений, фіолетовий. Їх також можна комбінувати з віями натуральних відтінків. В іншому вибір кольору можна робити будь-який. Створювати більше яскравих деталей і стилів, звісно, дозволять накладні вії. А ось нарощування не дає такого великого розмаїття (не щодня). Втім, і такий варіант підійде як експеримент на місяць.