Після удару ЗСУ росіяни перекидають додаткові засоби ППО на аеродром у Джанкої

Після удару ЗСУ росіяни перекидають додаткові засоби ППО на аеродром у Джанкої

Україна перемістить зенітно-ракетні комплекси "Бук" на аеродром у Джанкої

Російські загарбники привезли зенітно-ракетні комплекси "Бук" на аеродром у Джанкої, що знаходиться у тимчасово окупованому Криму, з метою захисту від повітряних атак. Інформацію про це повідомив партизанський рух "Атеш".

За даними підпільників, такі дії окупантів пов'язані зі слабкою ефективністю російської системи протиповітряної оборони. Російські війська не в змозі впоратися з сучасними ракетами, якими українські військові атакують їх об'єкти на півострові.

На аеродром у Джанкої, що в тимчасово окупованому Криму, російські загарбники перемістили зенітно-ракетні комплекси "Бук" для відбиття повітряних атак. Про це повідомив партизанський рух "Атеш".

Раніше повідомлялося, що напередодні у тимчасово окупованих Сімферополі і Джанкої прогриміли потужні вибухи. За повідомленнями, системи протиповітряної оборони працювали над Сімферополем і Джанкоєм.

Також стало відомо, що після ракетної атаки на військовий аеродром у Джанкої, поранено п'ятьох окупантів. Це сталося вночі з 29 на 30 квітня.

Учора також повідомлялося, що внаслідок попередньої атаки на аеродром у Джанкої засобами ППО ЗСУ було знищено або критично пошкоджено ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО і "Фундамент-М".

Читайте також: