Привид Пригожина? Командир 92-ї бригади розказав, хто наступає на Харківщину

Привид Пригожина? Командир 92-ї бригади розказав, хто наступає на Харківщину

Перебування колишніх ув'язнених і 13-го танкового полку та 11-го механізованого полку проти ЗСУ на Харківщині підтверджує комбриг 92-ї окремої штурмової бригади імені Кошового отамана Івана Сірка, Героя України, полковник Павло Федосенко.

Ворог не омріяний ресурсами. Це видно. Він найбільше не жалує людських ресурсів. Спробує просуватися вперед через велику кількість особового складу - штурмові групи йдуть одна за одною. А ми відповідаємо раціональністю великої кількості наших БпЛА.

Як відомо, нині померлий керівник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин активно залучав засуджених до участі в бойових діях в Україні. Він особисто відвідував в'язниці, зустрічався з ув'язненими та обіцяв їм амністію за участь у вбивстві українців.

За оцінками аналітиків ISW, ранній початок російських наступальних операцій пошкодив успіх Росії на півночі Харківської області.

Нагадаємо, що російські окупанти відступили з невизначених позицій неподалік Липців на Харківщині. Окупанти продовжують атакувати поблизу Вовчанська.

Президент Володимир Зеленський сьогодні повідомив, що Росія сформувала ще одну групу військ біля кордону України. Агресор збирається розпочати наступ на відстані 90 кілометрів на північний захід від Харкова.

Читайте також:

  • Карта бойових дій в Україні станом на 26 травня 2024 року
  • Наступ РФ на Харківщину. Які результати за 15 днів?
  • Битва за Харківщину. Командир легендарної 92-ї окремої штурмової бригади - про поточну ситуацію

Читайте також: