У Греції через аномальну спеку загинуло шестеро туристів – Reuters

У Греції загинуло шестеро туристів
У Греції загинуло шестеро туристів

У Греції загинули вже шестеро туристів через спеку

Шоста смерть туриста сталася на грецькому острові Крит. У неділю 67-річний німець зателефонував дружині і повідомив, що почувається погано. Пошукова операція знайшла його тіло в каньйоні Тріпіті.

Цього місяця в Греції вже настало шість загибелей туристів через високі температури, які досягають або перевищують 40 градусів за Цельсієм. Поліція також розшукує двох француженок на острові Сікінос та американського поліцейського на острові Аморгос.

Раніше цього місяця також загинули американець на острові Матракі в Іонічному морі та нідерландець на острові Самос в Егейському морі. Також британського телеведучого шукавали на острові Сімі, але його тіло знайшли після чотириденної пошукової операції.

У Греції спека триває, температура вдень досягає 43 градусів. У кількох регіонах, включно з Атенами, закриті школи. Також атенський Акрополь закритий для відвідувачів у найспекотніші години.

Також цей місяць в Індії була зафіксована рекордна температура повітря - 50,5 градусів у Делі. Влада попереджає про нестачу води.

Читайте також