Зарплата до 33 тисяч гривень: у київському метро не вистачає працівників, кого шукають

Реклама з вакансією роботи у київському метро
Реклама з вакансією роботи у київському метро

У Київському метрополітені оголосили набір у технічну школу підприємства на курси машиністів та машиністок електропоїзда. Підготовка фахівців розпочнеться 2 вересня і триватиме 26-28 тижнів, а прийом документів триватиме до 19 серпня.

Освітня програма складатиметься з теоретичної і практичної частин. Слухачі отримуватимуть стипендію під час навчання, яка складатиме орієнтовно 8000-8500 гривень на місяць.

Зокрема, практичний блок передбачатиме відпрацювання як стажера разом із професійним машиністом: поїздної роботи на лінії, маневрової роботи на станціях лінії та шляхах депо, приймання та постановки рухомого складу.

Вимоги до працівника включають вік старше 18 років, чудове здоров'я, яке перевірять лікарі під час медогляду, та освіту професійно-технічну, неповну вищу або вищу.

Кандидатам будуть надані офіційне працевлаштування, соціальний пакет, можливість додаткового навчання та позмінний графік роботи. Машиністам електропоїзда будуть нараховуватись доплати за клас кваліфікації, стаж роботи, роботу у вечірні і нічні години та святкові дні.

Після складання іспитів, машиністи отримають посвідчення на право керування електропоїздом і розпочнуть роботу на лінії. Заробітна плата буде орієнтовно становити 28 тисяч гривень.

Набір на курси машиністів та друкарок електропоїзда вже завершено. Детальніша інформація про набір може бути отримана за телефонами, наведеними нижче.

  • (044) 238-44-70 - управління кадрової роботи;
  • (044) 238-52-26 - електродепо "Оболонь";
  • (044) 238-52-66 - електродепо "Харківське";
  • (044) 238-42-26 - електродепо "Дарниця".

Раніше повідомлялося, що українок почнуть навчати водити автобуси та вантажівки.

Читайте також