Зеленський розповів про підготовку до нових рішень

Зеленський розповів про підготовку до нових рішень

Президент Володимир Зеленський сьогодні планував внутрішні наради та готував заходи на найближчі тижні.

Провів нараду з прем'єром Денисом Шмигалем. Президент сказав про це у відеозверненні.

"Координація державних кроків, рішень. Нарада щодо безпекової ситуації, роботи правоохоронних органів. Наш міжнародний порядок денний підготовка зустрічей, переговорів, звернень. Як і завжди, був на звʼязку з військовими: усе, що стосується найгарячіших точок передової", вказав він.

Додав, що робота делегації у Польщі мають бути відчутною для нашого фронту.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Оборона й захист наших людей, підтримка нашої стійкості, передусім воїнів, це питання номер один на всіх переговорах і зустрічах. Саме оборона зброя для України, боєприпаси для України, нові оборонні системи для України", сказав Зеленський.

Він подякував десантникам "Вісімдесятки" та бійцям 57-ї окремої мотопіхотної бригади і 30-ї окремої механізованої бригади.

"Міцність вашого захисту, хлопці, і стійкість усе це надихає. Надихає потужно. Надихає світ не скидати обертів у підтримці України. Дякую вам, воїни!" сказав він. Президент відзначив 35-ту й 36-ту окремі бригади морської піхоти, 55-ту окрему артилерійську бригаду "Запорізька Січ" та підрозділ спеціального призначення Першого головного центру ГУР, які воюють у Бахмуті.

4 квітня у Брюсселі відбулось перше засідання Комісії Україна-НАТО з 2017 року. На саміті Альянсу у Вільнюсі Україна очікує на формалізовані рішення, сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Минулого року президент Володимир Зеленський заявив, що Україна подає заявку на вступ до НАТО у пришвидшеном порядку.