"486 заходів": Нацполіція попередила про загрозу ракетних ударів РФ по Україні 23 та 24 серпня

Нацполіція попереджає про ракетні удари РФ
Нацполіція попереджає про ракетні удари РФ

Національна поліція готується до забезпечення безпеки під час святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

За інформацією начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максима Ахрамєєва, на території держави, за винятком Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, планується проведення 486 заходів з нагоди державних свят.

Ахрамєєв наголосив на високій ймовірності ракетних обстрілів з боку країни-агресора в ці дні. У зв'язку з цим, він закликав приділяти особливу увагу чіткому алгоритму дій під час сигналів "Повітряна тривога" або "Ракетна небезпека".

До забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Національна поліція звертається до громадян з проханням самостійно дбати про свою безпеку: реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їх дії, не торкатися підозрілих предметів та повідомляти поліцію про порушення правопорядку.

Читайте також