«Я вирішила випускати пісні російською». Співачка Луна з чоловіком покинули Україну

Луна і чоловік покидають Україну
Луна і чоловік покидають Україну

Українська співачка Христина Герасимова, відома під псевдонімом Луна, переїхала до Іспанії разом зі своїм чоловіком Олександром Волощуком. Про це вона розповіла в інтерв'ю російському виданню "Медуза".

За словами артистки, вона має намір продовжувати випускати пісні російською мовою.

"Я вирішила випускати пісні російською мовою. В умовах війни неможливо просувати культуру та мову країни-агресора. Прийнявши це, я вирішила працювати й виступати для аудиторії за кордоном, яка мене приймає та мою творчість. У результаті я зібрала життя у 30 коробок, поїхала з дитиною", - пояснила артистка.

Герасимова підкреслила, що її чоловіку не було важко перетнути український кордон.

"Він вирішив виїхати, оскільки природні соціальні процеси в Україні парадоксально дедалі більше нагадують структурні настанови РФ", - сказала жінка.

Луна заявила, що не збирається руйнувати зв'язки з Україною.

"Я виїхала, в першу чергу, через втому від постійного стресу: тривоги, обстріли, відключення світла. Народження молодшої дитини зробило рішення про від'їзд очевидним. Я, як мати, хотіла забезпечити безпеку новонародженій дитині. Хоча для мене було важливо народити сина в Україні, я не могла ігнорувати постійну небезпеку. Я глибоко переконана, що певні важливі речі відбуваються лише на рідній землі, і тому я не зрікаюся України та не рву з нею зв'язок", - додала вона.

Варто зазначити, що Луна одружилася з музикантом, композитором, гітаристом та саунд-продюсером Волощуком у 2021 році. Їхньому сину, якого назвали Микитою, народився 11 січня 2024 року в одному з київських пологових будинків.

Раніше український продюсер Юрій Бардаш, який втік до Москви і розхвалює політику Кремля, звинуватив колишню дружину - співачку Луну - у проукраїнській позиції, яка, на його думку, шкодить їх спільному сину.

Читайте також

Названо найбагатшу співачку у світі
07.10.2024 - 21:59 456 переглянули
Найбагатша співачка у світі