Як зробити праску знову чистою та блискучою - простий спосіб

Перед Різдвом зазвичай потрібно важко прибирати та прати речі, які потім потрібно гарно випрасувати.

А для цього дуже важливо, щоб ваша праска була чистою та працюючою. Якщо цього не виконати, можна забруднити святкове вбрання брудними плямами та бризками вапняного нальоту. Про цей простий і доступний спосіб перетворити брудну праску на новеньку та блискучу пише видання Mirror.

Як очистити праску за допомогою парацетамолу

Для цього потрібен лише один інгредієнт, який, майже напевно знайдеться у вашій оселі. Такий спосіб очищення праски розповіла мати двох дітей Кеті Картрайт.

Вона заявляє, що використовує таблетку парацетамолу, щоб зробити праску блискучою. "Перш ніж почати, переконайтеся, що резервуар для води у прасці повністю порожній. Потім включіть праску у розетку і встановіть на максимальну потужність. Для очищення вам знадобиться лише парацетамол і пінцет", - розповіла Картрайт.

Далі Картрайт коловими рухами протирає метал праски, а надлишки витирає старою ганчіркою. Вона також радить використовувати термостійкі рукавички, щоб не обпалитися.

"Я дуже вражена наскільки чистою вона виходить", - наголосила Картрайт.

Якщо пральна машинка постійно створює проблеми через запах та появу плісняви, є один трюк, щоб забути про це назавжди. Відома американська блогерка Мінді МакНайт розповідає, що її життєвий хак допоможе уникнути неприємних запахів

Цю корисну пораду МакНайт поділилася на своєму сторінці у TikTok. Вона розповіла, що знайшла приховану кнопку на пральній машинці.