Якою буде погода у перший день нового року: прогноз

Прогноз погоди в Україні на перший день нового року

У понеділок, 1 січня, метеорологи прогнозують без опадів на більшості території України, за винятком західних та північних областей. У Карпатах та на Закарпатті може випасти дощ та мокрий сніг. Такі дані наводить Український гідрометцентр.

В цілому буде хмарно з проясненнями. У західних, північних та Вінницькій області очікують помірний дощ, на Закарпатті та в Карпатах місцями значний дощ та мокрий сніг, а на іншій території не передбачаються опади.

У центральних та південних областях вночі та вранці можуть бути туманні явища. Вітер буде переважно південний, зі швидкістю 5-10 м/с, а в Карпатах місцями будуть пориви вітру до 15-20 м/с. Температура вночі становитиме від +3° до -2° за Цельсієм, а вдень припаде у діапазоні від 2° до 7° тепла, на півдні країни очікується до 6-11° тепла.

Прогноз погоди в Києві та області

На Київщині у перший день нового року очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається опадів, а вдень очікується дощ. Швидкість вітру становитиме 5-10 м/с.

Температура повітря по області вночі буде від 3° тепла до 2° морозу, а вдень становитиме 2-7° тепла. У Києві вночі температура становитиме близько 0°, а вдень 4-6° тепла.

Варто зазначити, що погода в Україні на Новий рік буде безсніжною, зі слабким дощем. Прогнозовано проходження атмосферних фронтів та переважання циклонічної діяльності 31 грудня та 1 січня.