Аліна Гросу, після розлучення з росіянином, вперше прокоментувала новий роман

Аліна Гросу в розмові з новим коханцем
Аліна Гросу в розмові з новим коханцем

Українська співачка Аліна Гросу вперше прокоментувала чутки про свої стосунки з новим партнером. Зазначається, що після розлучення з російським актором Романом Полянським, співачка зустрічається з колишнім актором, який став автором одного з її кліпів.

Гросу представила свою нову ліричну композицію "Сумую", в якій вона з'явилася разом зі своїм новим бойфрендом. Проте, обличчя чоловіка поки не було показано громадськості.

Зірка поділилася своїми враженнями: "Це був особливий день, коли нам вдалося провести його незвично романтично. Ми вперше пішли на таку прогулянку разом. Зараз нам важко знайти час для таких зустрічей, але ця дата була особливою для нас, тому ми вирішили відсвяткувати її як слід. Вся романтика була в простих речах: в цінності спільного вечора, в обіймах, в поглядах. Навіть дитячі атракціони змогли підняти настрій", - зазначила Гросу.

Телеведучий Микита Добринін з'явився на музичній премії Muzvar Awards 2023 разом з відомою моделлю і блогеркою Чарою Хорів. Після того, як вони були помічені разом перед камерами, фанати почали підозрювати, що вони мають романтичні стосунки.

Читайте також