Amazon приводить до тями працівників, які розучилися ходити в офіс

Співробітники компанії Amazon не отримають підвищення, якщо не будуть працювати в офісі. Таку інформацію було опубліковано на внутрішньому вебсайті компанії, повідомляє CNBC.

Згідно з повідомленням, співробітники, які не дотримуються політики, що передбачає присутність в офісі щонайменше три дні на тиждень, можуть не отримати підвищення.

Один із дописів зазначає, що менеджери відповідають за процес кар'єрного зростання співробітників. Якщо посада співробітника передбачає роботу в офісі принаймні три дні на тиждень, але він не виконує цих вимог, то його керівник буде про це повідомлений і потрібно буде затвердження від віце-президента.

В іншому дописі йдеться, що менеджери співпрацюють з відділом кадрів, щоб забезпечити дотримання вимог. При прийнятті рішення про підвищення буде звертатися увага на те, чи відвідував співробітник офіс, якщо його посада цього вимагала.

Речник компанії Amazon, Бред Глассер, підтвердив цю заяву, додавши, що підвищення - це один із способів підтримки росту та розвитку співробітників. В компанії очікують, що співробітники, яких розглядають для просування по службі, будуть відповідати принципам та політикам компанії.

У травні цього року Amazon запровадив вимогу для співробітників працювати в офісах щонайменше три дні на тиждень. Це рішення не сподобалося корпоративним співробітникам, що становлять приблизно 350 тисяч осіб, і між керівництвом і ними виникла напруженість.

Унісоном з цим було розпочато протести співробітників, які прийшли до штаб-квартири компанії в Сіетлі. Вони також критикували звільнення 27 тисяч людей, яке відбулося минулого року.

Співробітники розповсюдили внутрішню петицію, в якій вимагали скасування вимоги повернення на роботу, але компанія не змінила свого рішення.

Зазначимо, що в 2020 році компанія Amazon в США зафіксувала 19 816 випадків заражень коронавірусом серед своїх співробітників.

Нагадаємо, що компанія Amazon припинила відправку товарів до Росії та заборонила російським користувачам доступ до сервісу Amazon Prime Video.

Крім того, Apple і Amazon зіткнуться з антимонопольним позовом у суді США, в якому їх звинувачують у змові з метою завищення цін на iPhone та iPad.