Американка влаштувала стрілянину у церкві: є постраждалі

Жінка влаштувала стрілянину в євангелістській церкві в Техасі

У євангелістській церкві у місті Лейквуд, Техас, жінка влаштувала стрілянину, в результаті якої поранено двох людей. Загрозливий стан дитини, яка перебуває у лікарні, та постраждалого чоловіка. За інформацією поліції, стрілянину припинили правоохоронці, а саму жінку ліквідували.

Жінка 30-35 років вдень у неділю увійшла до будівлі, вона була озброєна гвинтівкою, з нею була дитина чотирьох або п'яти років

За словами поліції, жінка увійшла до церкви разом з дитиною, тримаючи гвинтівку. Причина її нападу поки невідома. Попередньо відомо, що перед цим церква звернулася до громадськості з проханням помолитися за місто Лейквуд.

Свідки описали жінку, яка напала на церкву, зазначивши, що вона була приблизно 30-35 років, мала гвинтівку, була в плащі і з рюкзаком.

За свідченнями очевидців, жінка твердила, що в її рюкзаку знаходиться бомба, та розпилювала невідому речовину на підлогу церкви. З нею була дитина, приблизно 4-5 років, але поки невідомо, яке саме відношення мала дитина до жінки.

Раніше у Стамбулі сталася стрілянина біля поліцейського блокпоста поблизу будівлі суду. Нападниками виявилися чоловік і жінка. Постраждали троє поліцейських. Зловмисників було ліквідовано, проте їх мотиви залишаються невідомими.