Барабани в укриттях, а Тарас – у смітнику – найкращі меми тижня

Цього тижня користувачі соціальних мереж найбільше відреагували на колишнього народного депутата від Партії регіонів Тараса Чорновола, якого посадили у смітник, і закупівлі Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми.

Управління освіти РДА придбало для укриттів високотехнологічні овочерізки і сковорідки, а також барабани загалом на понад 3,5 млн грн. Вказали, що барабани для психологічного розвантаження дітей. Після розголосу договір на закупівлю розірвали.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Минулого місяця Чорновіл опублікував у своєму Telegram-каналі фрагмент інтерв'ю керівниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі", дівчини загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла Аліни Михайлової телеведучій Яніні Соколовій. Заявив про "зелених підолігархічних шмар".

На відео з Чорноволом у смітнику відреагувала сама захисниця.

В соцмережах гуляє відео, де колишнього регіонала, політичну проститутку і керівника штабу Януковича кидають до смітника. По-перше, неймовірно тішусь, що славні традиції сміттєвої люстрації живі. Регіонали і запроданці мають оглядатись, а не умнічать по телебаченню. pic.twitter.com/tOqQ5wAELn

Alina Mykhailova (@Mykhailova_A) June 13, 2023

Минулого тижня користувачі соцмереж створили меми про колишнього позаштатного радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича та акулу, яка з'їла у морі в Єгипті громадянина Російської Федерації.

Перед цим створили меми про Москву, безпілотники та Ані Лорак.