Безугла висміяла колишнього нардепа «Слуги народу» та знову згадала Залужного

Нардеп Артем Дмитрук отримав диплом від Сергія Ківалова

Мар'яна Безугла, народна депутатка, повідомила, що Артем Дмитрук, колишній нардеп від фракції "Слуга народу", отримав диплом від Сергія Ківалова, ректора Одеської юридичної академії. Крім того, вона згадала про дисертацію, яку захистив колишній головком ЗСУ Валерій Залужний в цьому ж виші. Фото з підписом "Гаррі Поттери та філософський ступінь" Безугла опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

"Нардеп Артем Дмитрук, який виключений зі "Слуги народу" і вніс заставу за архідиякона УПЦ МП, зараз отримав диплом у Ківалова. Одеське угруповання один одного підтримає", - написала вона в коментарі.

Обурення в коментарях

Багато людей в коментарях висловили своє обурення таким тролінгом. "Які ж ви паскудні і дрібні. Залужний у відставці, а ви продовжуєте плювати йому на спину", - написала одна з користувачок мережі.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Артем Дмитрук, що був виключений з партії "Слуга народу" ще у 2021 році, вніс заставу в розмірі 121 тисячі гривень за ченця Києво-Печерської Лаври Павла Музичука, якого підозрюють у виправданні російської агресії. Музичука вважають одним із найближчих соратників "Паші Мерседеса" (Митрополита Павла).

Заяви Мар'яни Безугли

Нещодавно Мар'яна Безугла зробила провокаційний допис, в якому заявила, що Залужний - жива людина, з якої роблять ідола, щоб потім просто використати. Також вона дорікнула головнокомандувача ЗСУ через зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою нардепка раніше скандалила.

Відповідаючи на запитання стосовно головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Зеленський зазначив, що країні необхідне "перезавантаження", яке включає зміни у керівництві, а не тільки військовому.