Бій Ф'юрі-Нганну: хто переміг

Ніч на 29 жовтня була свідком виставкового бою між Тайсоном Ф'юрі, володарем поясу WBC у надважкій вазі, та Френсісом Нганну, ексчемпіоном ММА. Дебютант Нганну демонстрував сміливий та виважений стиль атаки, тоді як Ф'юрі утримував дистанцію.

Упродовж поєдинку Ф'юрі виявляв активну позицію, але Нганну дотримувався своєї стратегії та вміло реагував. В третьому раунді дебютант зробив поразку контратацією у голову чемпіону WBC, в результаті чого той опинився на землі. Ф'юрі, незважаючи на перебування у нокдауні, зміг продовжити бій.

Усі вони програли у боях на-рингу

Вікторія Ф'юрі

Після такого удару, Ф'юрі став вдавати уникнення потужних ударів від свого суперника. Після десятираундового поєдинку перемогу здобув чемпіон за рішенням суддів.

Після закінчення бою, Тайсон Ф'юрі зустрівся в ринзі з Олександром Усиком, однак дата їхнього протистояння за звання абсолютного чемпіона так і не була оголошена.

Зараз ми готуємось до бігуНапередодні п'ятниці, 29 жовтня, під опікою головного тренера дует реалізував два концентаційних чиж чиж чижнив план. Вони природно включені у зміст штативуШамсотлрановласник

Усик, володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, проведе бій проти Ф'юрі, володаря поясу WBC у надважкій вазі.

Поєдинок Ф'юрі - Нганну відбудеться ночі проти 29 жовтня й триватиме 10 раундів. На кону буде стояти спеціальний чемпіонський титул, але трофей британця не буде віддається в розіграші. Цей бій стане дебютним для 37-річного французо-камерунського спортсмена.