BILD: Радник Путіна Караганов закликав до ядерних бомбардувань Європи, здаючи квартиру у Берліні

Радник Путіна Караганов закликає до ядерних бомбардувань Європи
Радник Путіна Караганов закликає до ядерних бомбардувань Європи

У квітні журнал BILD повідомив, що Сергій Караганов, політолог, що має близькі зв'язки з Путіним, більше не отримуватиме дохід від оренди своєї квартири в Берліні. Згідно з новими даними BILD, Караганов та його дружина знайшли нового орендаря, який платитиме 1550 євро на місяць. Раніше вони отримували 850 євро.

У квітні Катерині заблокували банківський рахунок, на який вона отримувала гроші від оренди. У липні банк повідомив їй про заморожування коштів, оскільки її чоловіку були застосовані санкції, а на її рахунок надходили доходи від оренди.

З липня Караганови змусили нового орендаря переводити орендну плату на рахунок керуючої компанії, які, очевидно, просто продовжували забирати частину доходу собі. 10 вересня Катерину проінформував прокурор про те, що проти неї розпочато розслідування, оскільки вона збиравала орендну плату для свого чоловіка, який перебуває під санкціями.

На наступний день Караганов в інтерв'ю заявив, що потрібно нанести ракетний удар по Рейхстагу, якщо німці забули злочини. "Пропагандист не уточнив, які злочини він має на увазі - нацистські злочини або втрату квартири", - зазначає журналіст BILD Юліан Рьопке.

Читайте також