Брила льоду вбила росіянина у черзі до військкомату (відео)

Трагедія в Московській області: льодові брили впали з даху і пошкодили людей

У Люберцях Московської області близько військкомату сталася трагедія. Брили льоду впали з даху і травмували чотирьох осіб, одна з яких померла у лікарні. Про це повідомляє російський Телеграм-канал Mash.

За даними повідомлення, люди звернулися до військкомату, щоб зареєструватися за місцем прописки. В цей момент кілька брил льоду впали з даху прямо на людей, що призвело до постраждання чотирьох осіб.

Росіянин Федір Кузьмін близько 05:00 помер у лікарні - у нього діагностовано розрив печінки та перелом ребер з 6-го по 9-те. Одне з них проткнуло легеню, що викликало велику кровотечу. У черзі з чоловіком була дружина, вона також постраждала - у неї тріщина у хребті.

Зараз одна постраждала особа залишається у лікарні у середньо-тяжкому стані. Третя особа відмовилася від госпіталізації, а четверту особу лікарі оглянули на місці та відпустили.

Втрати Росії внаслідок вторгнення в Україну

За оцінкою розвідки США, Росія втратила 87% своїх сухопутних військ і дві третини танків. Це сталося до початку вторгнення в Україну, як повідомило джерело, знайоме з розсекреченою оцінкою, переданою Конгресу.