Чергова атака на Одесу: влада повідомила деталі

Чергова атака на Одесу: влада повідомила деталі

Увечері 23 лютого Одесу знову атакували російські окупанти за допомогою безпілотників. В результаті цього нападу постраждали люди, а один загинув. Про це повідомляють голова Одеської ОВА Олег Кіпер та міська рада Одеси.

Головними постраждалими від атаки стали житловий будинок в Приморському районі Одеси, який був зруйнований, та троє людей, які отримали серйозні травми. Всі постраждалі доставлені до лікарні та знаходяться у важкому стані.

Блок галереї

Одна із жінок, на яку напали, отримала важкі опіки на 70% свого тіла і перебуває у стані опікового шоку. Її донька також отримала опіки на 10% тіла і переломи кісток. Ще одна жінка, яка була під завалами майже дві години, має опіки на 40% свого тіла та переломи кінцівок.

Однак, на жаль, є і загиблий. Його тіло поки що зачистають з-під завалів.

За словами представниці ДСНС в Одеській області, пожежа в будинку була загасена, але продовжується розбір завалів. На місці працюють рятувальники.

Нагадаємо, що на початку лютого Одесу також атакували безпілотниками, в результаті чого загорівся житловий будинок.

Зазначимо, що напад був здійснений за допомогою ударних дронів типу Shahed-131/136. Один з цих дронів впав на будівлю підприємства поблизу моря в Одесі.

Внаслідок цього обстрілу у підприємстві спалахнула пожежа на площі 500 квадратних метрів і загинули три людини.

Читайте також: