"Чорт у руках московського диявола" – боксер Ломаченко вляпався в скандал

Колишній чемпіон світу з боксу Василь Ломаченко знову вляпався в скандал. Спортсмен поділився у соціальних мережах публікацією з митрополитом УПЦ московського патріархату Лонгіном, де той звинувачує Україну в тому, що вона "почала війну проти бога".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LOMA (@lomachenkovasiliy)

Українські спортсмени й діячі виступили з різкою критикою боксера.

На інцидент відреагував скелетоніст Владислав Гераскевич. У Twitter опублікував допис про це:

"На відео, яке виставив Василь, Лонгін говорить про те, що українська держава почала війну проти бога, проти церкви господньої та українського народу. Славетний український спортсмен став слухняним чортеням у руках московського диявола".

Вчинок Ломаченка прокоментувала українська фрістайлістка Анастасія Новосад.

"Наскільки можна поважати тебе як спортсмена, і настільки можна зневажати тебе як людину", написала спортсменка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Не лишився осторонь начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич. У Twitter порівняв зіркового боксера з політиком Віктором Медведчуком.

"Вася Ломаченко майбутній Медведчук, за якого можна звільнити багатьох наших хлопців з полону. Just think about it", написав Кротевич.

Василь Ломаченко неодноразово потрапляв у скандали через свою релігійну позицію. Раніше український боксер в Instagram виклав світлини, як допомагає пекти проскури в Києво-Печерській лаврі. За свій допис спортсмен дістав шквал критики, хоча були й ті, хто його підтримав.