Екс-менеджер “Нафтогазу” Олександр Кацуба повернувся на ринок газу, — ЗМІ

Екс-менеджер Нафтогазу Олександр Кацуба на ринку газу
Екс-менеджер Нафтогазу Олександр Кацуба на ринку газу

Олександр Кацуба повертається на ринок видобутку газу як приватний підприємець

Олександр Кацуба, колишній менеджер державних підприємств “Полтавагазвидобування”, “Чорноморнафтогаз” та НАК “Нафтогаз”, повертається в газовий видобуток як приватний гравець.

За повідомленням видання BusinessUA, навіть після значного вторгнення, Кацуба вирішив повернутися на ринок видобутку газу. У 2023 році його компанія АЛЬФА ГАЗ розпочала приватний видобуток газу. За попередніми даними, до початку 2024 року компанія здатна видобувати від 1,0 до 1,5 мільйонів кубометрів газу щомісяця.

Сам Кацуба вважає свою компанію середньою на ринку. Чи планує він розширювати свій газовидобувний бізнес - невідомо, а сам підприємець утримується від коментарів та посилається на непередбачуваність воєнного конфлікту.

Довідка. Олександр Кацуба - український підприємець та експерт у сфері енергетики, власник компанії АЛЬФА ГАЗ. Кацука прославив його робота в державних енергетичних гігантах на початку 2010-х років. Він працював у “Полтавагазвидобуванні” як заступник директора з економіки і у “Чорноморнафтогазі” як заступник голови правління. З 2012 по 2014 рік Кацуба був заступником Голови правління та членом правління НАК “Нафтогаз України”. Останні 10 років він активно розвиває свій власний бізнес і, з початком вторгнення Росії, долучився до волонтерської діяльності.

Читайте також

Поразка України як можливість
сьогодні, 14:58 40 переглянули
Поразка України - шанс для розвитку