Ексчоловік Джей Ло чекає на появу сьомої дитини від молодшої на 31 рік моделі

Колишній чоловік американської співачки Дженніфер Лопес і батько двох її дітей, музикант 54-річний Марк Ентоні, який вчетверте одружився з молодшою на 31 рік моделлю, оголосив, що чекає появи сьомої дитини.

Артист освідчився парагвайській моделі 23-річній Наді Ферейрі учасниці "Міс Всесвіт-2021", яка посіла на конкурсі друге місце. Пара зіграла розкішне весілля у Художньому музеї Маямі лише наприкінці січня. А вже 14 лютого в соцмережах молоде подружжя оголосило, що чекає на появу первістка. Зіркова пара опублікувала фото руки Ентоні на округлому животі його дружини.

"Найкращий подарунок до Дня Валентина! Дякуємо Богові за це велике благословення в нашому житті", підписали світлину знаменитості.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Для молодої Ферейри ця дитина стане першою. А ось для Марка сьомою. В нього є донька та прийомний син від колишньої офіцерки поліції, з якою співак зустрічався на початку 1990-х. Також у співака народилися два сини від колишньої дружини, переможниці конкурсу "Міс Всесвіт-1993", представниці Пуерто-Рико Даянари Торрес.

Ентоні й Лопес були одружені 10 років. Для музиканта шлюб зі співачкою став другим із чотирьох. 2014-го артист покликав до вівтаря модель Шенон де Ліму, шлюб із якою тривав чотири роки.

На останньому весіллі Ентоні не було ні Джей Ло з Беном Аффлеком, ні навіть 14-річних двійнят Еммі й Макса. Водночас серед гостей були акторка Сальма Гаєк, а також зіркове подружжя Девід і Вікторія Бекхеми.

Відомі голлівудські актори 46-річний Раян Рейнольдс та 35-річна Блейк Лайвлі нещодавно вчетверте стали батьками. Про це Лайвлі оголосила 12 лютого, опублікувавши в Instagram сімейне фото, зроблене в неділю ввечері перед переглядом Super Bowl-2023. На знімку вона позувала зі своїм чоловіком та його мамою Таммі. Акторка сфотографувалася в джинсах і відкритій чорній майці, демонструючи відсутність вагітного живота.