Ексдружина Джонні Деппа погодилася врегулювати справу про наклеп

Американська акторка 36-річна Ембер Герд заявила, що вирішила врегулювати позов про наклеп зі своїм колишнім чоловіком 59-річним Джонні Деппом.

Ексдружина Деппа 20 грудня оголосила в Instagram, що "втратила віру в американське правосуддя". Після того, як суд виніс рішення не на її користь у червні, Герд подала апеляцію.

"Я приймаю це рішення, втративши віру в американську правову систему, де мої незахищені свідчення служили розвагою та кормом для соціальних мереж", написала вона.

Водночас Герд уточнила, що ця заява не є її зізнанням і не означає, що вона пішла на поступки в справі, яку колишній порушив проти неї.

Адвокати Деппа заявили у понеділок, що вони "раді офіційно закрити цей болючий розділ для Деппа, який ясно дав зрозуміти протягом усього цього процесу, що його пріоритетом було розкриття правди".

У рамках домовленості акторка виплатить Деппові $1 млн за позовом про наклеп.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Одноголосне рішення присяжних і рішення, що випливає з нього на користь Джонні Деппа, залишаються в силі", йдеться в заяві адвокатів актора Бенджаміна Чу і Камілли Васкес.

Суд присудив Деппу компенсацію у розмірі $15 млн. Герд присудили компенсацію у розмірі $2 млн, оскыльки присяжні визнали, що актор обмовляв колишню дружину, але через свого адвоката і лише по одному з трьох пунктів.

Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015 року. Шлюб тривав 15 місяців, ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя вона поділилася з британським таблоїдом The Sun. Публікація газети, де стверджувалося, що Депп бив дружину, стала приводом для позову.

Історія судових розглядів Деппа із Герд лягла в основу документальних фільмів.