Гарріс і Волц провели перший спільний передвиборчий захід у Філадельфії

Гарріс і Волц на передвиборчому заході
Гарріс і Волц на передвиборчому заході

Віцепрезидентка США Камала Гарріс та обраний нею кандидат у віцепрезиденти губернатор штату Міннесота Тім Волц провели перший спільний передвиборчий мітинг у штаті Філадельфія. Цю інформацію повідомляє Reuters.

Під час свого виступу Волц згадав про народження в невеликому містечку Небраска, 24-річний досвід служби в Національній гвардії армії та роботу вчителем соціальних наук у середній школі та футбольним тренером.

Це мої учні підштовхнули мене балотуватися. Вони побачили в мені те, що я сподівався передати їм: відданість загальному благу, віру в те, що одна людина може змінити ситуацію.

Волц звернувся до кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа та його кандидата у віцепрезиденти сенатора Джей Ді Венса, наголошуючи, що тільки він відповідає традиційній ролі віцепрезидента.

Він порушує наші закони, посіває хаос і розкол. Це ще не кажучи про його незадовільну роботу як президента. Він не долає кризу COVID, він завалив нашу економіку, і це не говорячи про зростання насильницьких злочинів за його правління. А це ще не враховуючи його злочини.

Волц також засудив республіканців за обмеження репродуктивних прав жінок, проблему, яка постала після скасування конституційного права жінок на аборт у 2022 році Верховним судом США.

Джерело: Еспресо

Читайте також