Глава Одеської ОВА пояснив логіку регулярних російських обстрілів міста і області

Росія посіває хаос серед людей - керівник Одеської військової адміністрації

Олег Кіпер, керівник Одеської військової адміністрації, в інтерв'ю "Главкому" заявив, що головна мета росіян - це посіяти хаос серед людей, аби вони почувалися незахищеними.

За словами Кіпера, Росія постійно застосовує психологічний тиск, щоб люди постійно хвилювалися і покидали місто. Він також зазначив, що російські Telegram-канали розповсюджують інформацію про обстріли і страх, аби люди почали виїжджати з Одеси.

Керівник Одеської адміністрації зазначив, що росіяни здійснюють обстріли забороненим касетним бомбами задля того, щоби посіяти хаос і налякати людей.

Плановані дії російської армії в Одесі

Кіпер також підкреслив, що дії російської армії в Одесі заплановані. Він навів приклад, коли після удару було поранено двох людей, а після касетного бомбардування загинуло 21 людина. Логіка ворога полягає у тому, що після влучання на місце події приїдуть рятувальники і медики, що створить умови, щоб знову стріляти і знищити їх.

Новий керівник Одеської військової адміністрації

Зауважимо, що Олег Кіпер був призначений новим начальником Одеської військової адміністрації. Рішення про це підписав президент Володимир Зеленський.

Також народна депутатка інформувала про те, хто був ціллю окупантів у Одесі.