Харків під обстрілом російських КАБів: вибухи у центральному районі міста

Харків під обстрілом російських КАБів: вибухи у центральному районі міста

Окупанти обстрілюють Харків: закликають залишатися в укриттях

7 квітня окупанти розпочали обстріли Харкова вже у першій половині дня. Навіть у центральній частині міста почуваються вибухи від скинутих на нього КАБів. Місцевим жителям рекомендують не виходити з укриттів. Про це повідомляє "Хвиля", посилаючись на повідомлення голови Харківської ОВ Олега Синегубова, який написав у Телеграм-каналі:

Окупанти завдають ударів по Харкову! Місто Харків та Харківський район: будьте в укриттях.

Згодом Синегубов додав, що Росія нанесла удар по центральній частині міста. Є повідомлення про поранених і пошкодження житлової інфраструктури. Всі необхідні служби вже виїхали на місце подій.

Окупанти продовжують обстріл Харкова

На жаль, інформаційні ресурси повідомляють про повторні запуски КАБів по Харкову. Упродовж дня росіяни продовжують обстрілювати місто. Поки відомо про обстріл кількох районів Харкова, в результаті чого постраждали троє жінок і один чоловік.

Крім того, ворог наніс удари по центральному парку і промисловій зоні. Це призвело до пошкодження будинку та пожежі в гаражі.

Станом на 13:44 у місті знову почулися вибухи, РФ безжалісно обстрілює Харків.

Варто зауважити, що Росія активізувала обстріли Харкова. У місті постійно гримлять вибухи. У ніч на 6 квітня окупанти вдарили по Шевченківському району безпілотниками, що призвело до пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури.

Читайте також: