Каменських зі сцени сказала, чи розлучається з Потапом

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, відповіла на плітки про розлучення з репером Потапом.

Зробила це просто на сцені у Києві 7 квітня, передає Gazeta.ua.

Того дня зірка вперше після втрати голосу давала концерт. Вона стала спеціальною гостею благодійного концерту "Музика війни" від порталу "Музвар".

Виконавиця відповіла на запитання фанів, які їх найбільше хвилюють. Спочатку глядачі у залі поцікавилися, чи насправді закохані вирішили розірвати шлюб.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Ви на мене так дивитеся. Я не розлучаюся з чоловіком, у мене все добре. Так, я трішки погладшала", відповіла Настя.

Діалог з фанами зірка вирішила продовжити.

"Скажіть, які питання вас турбують? На що відповісти". Тоді хтось з фан-зони вигукнув: "Де Потап?".

"Сонечко, ми ж не близнюки, щоб ходити разом. Сьогодні NK. Треба Потап? Подзвони йому, напиши йому, спитай його", жартома, але гостро відповіла артистка.

Останні місяці соцмережі обговорюють можливе розлучення Потапа та Насті Каменських. Зіркове подружжя не публікує спільних фото й не з'являється на публіці разом. Тож їм по черзі доводиться розвіювати плітки.

Першим на чутки про розлучення відреагував Потап. Тиждень тому йому в особисті повідомлення написав блогер Ростислав Калацинський і попросив підтвердити чи спростувати інформацію про розлучення, яку "підхопили багато ЗМІ". Репер коротко відписав йому: "Ні, це фейк", але жодних інших пояснень не дав.